Derfor bør du velge containerutleie hos Algeco

Algeco er en ledende leverandør av containere i Norden.  Hos oss kan du leie et bredt utvalg av containere i ulike størrelser og design, inkludert spesialcontainere og kjøle- og frysecontainere.

Containere tilpasset ditt behov 

Enten du ser etter leasing av container eller du ønsker å kjøpe, så har Algeco et bredt tilbud av containere. I vår portefølje finner du alt fra lager- og verkstedcontainere til kiosk- og utstillingscontainere – og mye mer. Vi er uansett opptatt av at vi skal være først ute med det siste på markedet for å gi deg den beste løsningen for ditt behov. 

Se vårt containerutvalg her.  

Det flotte med containere, er nettopp at det finnes få begrensninger på hva du kan bruke dem til så lenge du vet hvordan du skal få mest mulig utbytte av dem. Vi i Algeco har lang erfaring med å skreddersy containere til både enkeltpersoner og til større, mer langvarige prosjekter.

Noen eksempler på spesialcontainere er: 

  • Verkstedcontainere
  • Mottakscontainere ved sykehus og pleieinstitusjoner
  • Hundeburcontainere 
  • HMS-containere 
  • Kjøkkencontainere

Vi skreddersyr spesialløsninger til hver enkelt bestilling tilpasset og designet for ‒ uten at du behøver å kjøpe containeren. 

Les mer om spesialcontainere her.

Leie ISO-container eller lagercontainer? 

Ser du etter leie av standardcontainer, kan du velge mellom ISO-container eller lagercontainer. Forskjellen på ISO-container og lagercontainere er først og fremst at ISO-containerne våre er CSC-godkjent og kan derfor brukes til sjøtransport. 

Lagercontainerne egner seg veldig godt for lagrings- og ombyggingsformål, mens ISO-containerne passer godt til både lagring, last og transport. Begge containertypene kommer i ulike størrelsestype (hvorpå 20 fots lagercontainere er den vanligste og mest populære størrelsen) kan tilpasses til dine ønsker hva gjelder hyller, elektriske installasjoner, uttrekkbare skuffer, ventilasjon, personaldør og arbeidsbenk. 

Se vårt utvalg av standardcontainere her.

Konkurransedyktige priser og kundeservice på høyest nivå 

Vi er opptatt av kostnadseffektive løsninger og god kundeservice. Derfor vil du oppleve hele veien at vi gjør alt vi kan for at du skal være fornøyd med sluttproduktet, i tillegg til at vi er tilstede og tilgjengelige. Vi sitter med styrken, erfaringen og ekspertisen av fire sammenslåtte selskaper og du finner oss over hele Norden hvor vi jobber kontinuerlig med å være den beste på smarte romløsninger.  

Priser hos oss varierer ut ifra hvilke krav du stiller til din container ‒ trenger den for eksempel noe spesielt tilbehør for å optimalisere lagringsplass, brukervennlighet og funksjonalitet? Det kommer også an på hvorvidt du skal leie eller kjøpe. Vi hjelper deg uansett med å finne en løsning som passer best for deg, og vi sørger for å få din container på plass raskt og effektivt. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å realisere planene dine.